Informacje prawne

Ta strona internetowa i jej domeny są własnością, oraz usługi oferowane na niej są świadczone przez City Trip Barcelona.

  • Tytuł: HOME ADVICE SPAIN, S.L.
  • C.I.F .: B61872685
  • Adres: Marques de Barbera, 27, 08001, Barcelona (Hiszpania)
  • Telefon: +34933294913

 

Bezpieczeństwo

Przekazywanie danych związanych z wynajmem i płatnością świadczone jest za pomocą bezpiecznej komunikacji SSL.

 

Polityka prywatności

Nawiązując do ustawy Organic Law nr 15/99 z dnia 13 grudnia 1999 r. o ochronie danych osobowych, Home Advice Spain SL i jego strona internetowa http://citytripbarcelona.com są zgodne z obowiązującymi przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych i zapewniają ich ścisłą poufność.

Zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi ochrony danych (LOPD) oraz usługami społeczeństwa informacyjnego i handlu elektronicznego (LSSI-CE) użytkownik zgadza się, że informacje dostarczone za pośrednictwem niniejszej witryny internetowej zostaną włączone do plików należących do Home Advice Spain SL, aby ułatwić świadczenie wymaganych usług lub z innych powodów, dla których CityTripBarcelona potrzebuje skontaktować się z użytkownikiem / klientem.

Korzystając z formularza kontaktowego i e-maila udostępnionego w tej witrynie, klient wyraźnie upoważnia firmę HOME ADVICE SPAIN SL do wysyłania komunikacji handlowej drogą mailową i / lub telefonicznie w celu świadczenia oferowanych usług.

Wszystkie dane osobowe wymagane do świadczenia usług są przechowywane na bezpiecznych serwerach i nie będą ujawniane żadnym firmom, które nie mają związku z świadczeniem zamówionych usług.

Ponadto, Home Advice Spain S.L. zachowa zebrane dane osobowe i podejmie niezbędne środki, aby zapobiegać modyfikacji, utracie lub nieuprawnionym dostępem.

Użytkownicy http://citytripbarcelona.com mogą w dowolnym momencie skorzystać z prawa dostępu, poprawiania i anulowania swoich danych osobowych pisemnie lub drogą elektroniczną na adres info@citytripbarcelona.com